Lajm

Xh.axhai përfitoi nga m.besa, flet 16 vjecarja: Më th.oshte je bërë sh.umë e bukur (Video)

Kallëzimi në polici është bërë nga vetë 16-vjeçarja. Menjëherë policia u vu në kërkim të 45-vjeçarit, i cili ishte fshehur në një zonë pyjore. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë e mitura kishte humbur babanë dhe nënën vetëm pak vite më parë dhe jetonte me gjyshen.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Adoleshentja i tha policëve:Qëkur u lirua, më thoshte shpesh që isha bërë shumë e bukur dhe që tani isha rritur..Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:JuKallëzimi në polici është bërë nga vetë 16-vjeçarja. Menjëherë policia u vu në kërkim të 45-vjeçarit, i cili ishte fshehur në një zonë pyjore. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet