Lajm

Vajza e la sepse ishte i varfër, pas 10 vitesh u takuan përsëri për pak i “ndali” zemra nga ajo qe mori vesh

Ky tregim flet për një djalosh të varfër i cili ishte dashuruar me një vajzë të pasur. Një ditë, djaloshi i va rfër i kishte kërkuar dorën një vajze të pas ur, mirëpo ajo e kishte refuzuar duke i thënë: Paga jote mujore është sa shpenzimet e mia ditore, andaj si po shpreson që të pranoj të martohem me ty?“/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas 10 vitesh… Ej, o ti! – e thirri ajo. „Si je? Unë tash jam martuar, dhe a e din sa është rroga burrit tim? 15000 dollarë në muaj, a mund ta imagjinosh? Dhe mbi të gjitha, burri im është shumë i zgjuar. Djaloshi ishte i pikëlluar dhe mezi po i mbante lotët, duke i dëgjuar përsëri fjalët e rënda të gruas të cilën dikur e dashuronte… Së shpejti ju afrua burri i saj: “Mirëdita shef, këtu je? Po shoh se qenke njoftuar me gruan time!“ /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pastaj u kthye kah gruaja dhe i tha: “E dashur, ky është shefi im i cili menaxhon biznese me vlerë 100 milionë dollarë. Dhe imaxhino, ai ka arritur të pasurohet kaq shumë vetëm për in at të një gruaje. Kam dëgjuar se e kishte dashur shumë, kurse ajo e kishte ofe nd uar. Paramendo se çfarë jete të mirë do të bënte ajo grua, nëse nuk do ta refuzonte!?“ Gruaja kishte mbetur shumë e tr on ditur dhe pa fjalë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet