Lajm

Mrekullia e ZOTIT../ Familja vendos të f.ikë aparaturat që e mbajnë në jetë, djali zgjohet nga v.de.kja

Përveç kësaj doktorët u sugjeruan prindërve që or.g.an.et e Trenton ishin të përshtatshme për 5 fëmijë të tjerë që kishin nevoja për t.ra.nsp.la.nt dhe prindërit ranë dakord me propozimin e tyre për dh.ur.i.min e or.ga.nev.e.

Vetëm një ditë pasi ishte vendosur që 13-vjeçarit t’i hiqeshin tubat që e mbanin në jetë, Trenton dha shenja ndërgjegjësimi.

Jennifer Reindl, nëna e Trenton, rrëfen se i biri iu ishte në.nsht.ruar disa n.dër.hyrj.eve k.iru.rgji.ka.le në kafkë, ndërsa veshkat nuk i funksionon që pas një a.rr.e.sti ka.rdi.ak.Por tashmë me Trenton ka ndodhur mrekullia, ai po përmirësohet edhe pse me një proces të ngadaltë13-vjeçari u p.lag.os rë.n.dë në një aks.id.ent automobilistik duke pë.s.uar 7 f.r.akt.ura në k.afkë gjë që i sh.ka.ktoi tra.u.më në tru.Që nga muaji mars Trenton mbahej gjallë me aparatura dhe kur mjekët para pak ditësh njoftuan se truri i tij kishte vd.ek.ur, prindërit e 13-vjeçarit morën vendimin e vë.sh.tirë për t’ia he.qu.r aparaturat.