Lajm

Lajm i bujshem/ Edhe Edi Rama ‘non grata’ nga SHBA?

Edi Rama i bazuar mbi strategjine ma s h true se qe: “thashethemet per kundershtaret t’i ktheje ne fakte, dhe fakte per vete t’i ktheje ne thashetheme” kujton se mund t’ja hedhe e te shpetoje perpara fakteve qe u lerasin.Eshte detyre pa kthim te mos harrojme asgje nga dh u n a e pashembullt ndaj demokracise dhe ligjit, qe Edi Rama ka ushtruar gjate gjithe ketyre viteve dheqe e kane ka tandisur Shqiperine ne kete gjendje m iz er abël ku eshte sot.Konkretisht:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

1.Edi Rama eshte paditur ne prokurori per shk a t er rimin e zgjedhjeve te vitit 2017 kur i beri thirrje policise te hidhte uniformat dhe te bente vota per rilindjen.2.Edi Rama eshte paditur per pre si onin ndaj oficerit te policise Emiljano Nuhu denoncimet e te cilit ndaj rilindjes dhe njerezve te saj u vertetuan te gjitha, ndaj ai jeton ne azil politik jashte Shqiperise.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

3.Edi Rama k e r c e noi publikisht oficerin e policise Dritan Zagani per informacionet 100% te verteta per bad erdine e d r o ges ne Shqiperi ndaj ai jeton ne azil politik jashte Shqiperise.4.Edi Rama i dha mbrojtje politike Saimir Tahirit duke hedhur poshte ne parlament kerkesen e prokurorise per a rr es timin e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet