Lajm

Hajde beqar ku jeni se këtu S’ka burra, ky shtet ofron 5 mijë euro për “lënë shtatzënë” vajzat

Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një re kord që e mban Amerika. Ajo qëndron afër mesit të pa ketës g lobale në këtë kategori/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Turqia kon servatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në kr ye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuar. Kjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën. Por në vendin e v ikingëve, kjo është një pikë krenarie.Ishulli mund të jetë përmirësuar nga tr azirat por është shoqëria më fe mi niste në planet. Me rreth 320,000 qytetarë, Islanda ka më pak njerëz por më shumë a kullnaja, ujë të pastër e të freskët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet