Lajm

E gjeni dot se cila është vajza në fjalë ? Eshtë rregullisht pjesë e ekranit dhe ka vendosur të thotë 2 fjalë për familjen e saj(FOTO)

Por pasi futet në shtëpi, heq takat dhe lëshon çantën, për Alketën dimë shumë pak. Besojmë e keni lexuar shpesh cilësimin për të, si një ndër personazhet më të r ezevuar shqiptarë, sa i takon jetës jashtë punës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ama jo gjithmonë! Alketa Vejsiu ka pranuar të ulet përballë Floriana Garos për t’iu përgjigjur shumë pyetjeve, edhe aty pri vate. Për ata që nuk e kanë ndjekur rrëfimin e saj në “Jo vetëm modë”, ne kemi sh këputur ca c opëza ku prezantuejsa e “Klan” tregon për njerëzit e zemrës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas Alketës, dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i ap asionuar të jesh. Ajo shfaq një nënë të përkushtuar e në disa aspekte, si për shembull në raportin e fëmijëve me teknologjinë, edhe pak të rre ptë.“Rastësisë ia kam rr ëmbyer shumë o portunitete që më ka dhënë. Kam qenë me fat por edhe kam ditur t’i zgjedh gjërat. Sot nëna dhe babai im kanë një ra port civil a bsolutisht të shkëlqyer. Takohen për fëmijët e mi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet