Lajm

Dy femra rri.hen ne rruge,mirepo ajo qe ndodhi me pas do ju sho.koj…(VIDEO)

Dy femra ishin zene ne rruge dhe rri.heshin se dy kalamaj te vegjel,mirepo ne nje moment qeni end.acak qe ishte aty prane,ia zhvshi rrobat njeres grua.

Ngja.rja ka ndodhur me 7 Dhjetor ne El Salvador ku keto dy gra te panjohura u zune,uke mos kursyer gru.shtat, shqe lmat e shup lakat.Kalimtarë rasti dhe “spektator” të kësaj ngjarje të turpshme lëre që nuk ndër merrnin asgjë për të pa randaluar këtë rra hje, por madje qeshnin dhe bro hor isnin për dyshen që rri heshin.

Dy femra ishin zene ne rruge dhe rri.heshin se dy kalamaj te vegjel,mirepo ne nje moment qeni end.acak qe ishte aty prane,ia zhvshi rrobat njeres grua.Ngja.rja ka ndodhur me 7 Dhjetor ne El Salvador ku keto dy gra te panjohura u zune,uke mos kursyer gru.shtat, shqe lmat e shup lakat.Kalimtarë rasti dhe “spektator” të kësaj ngjarje të turpshme lëre që nuk ndër merrnin asgjë për të pa randaluar këtë rra hje, por madje qeshnin dhe bro hor isnin për dyshen që rri heshin.