Lajm

Shqipëri: Pema “e maIIkuar”, kushdo që e prek e gjen një e keqe (Video)

Me vite dhe degë të shumta, ky është druri i bungut. Askush në fshatin Hereq të Gjakovës nuk e di saktë se sa i vjetër është ky dru. Por, pavarësisht kësaj banorët e kësaj ane thonë se ky dru ka të veçantat e veta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, përveç banorëve të Hereqit këto varre vizitohen shpesh nga shumë njerëz nga e gjithë Kosova për të kryer lutje të cilat besojnë se do t`u realizohen. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me vite dhe degë të shumta, ky është druri i bungut. Askush në fshatin Hereq të Gjakovës nuk e di saktë se sa i vjetër është ky dru. Por, pavarësisht kësaj banorët e kësaj ane thonë se ky dru ka të veçantat e veta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet