Lajm

RRËFlMl rrëqęthëş: Nëna më mbyIIi në dhomë me një tuIIac dhe doIi të bënte rojën

Peta Butler u përdhunua nga një njeri tullac dhe i shëndoshë i cili ishte tre herë sa mosha e saj, ndërkohë që e ëma e cila organizoi gjithë ngjarjen, u ul jashtë, pak metra larg derës së hotelit dhe ndezi një cigare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një dekadë më vonë ajo është bërë aq e fortë sa të denonconte nënën e saj duke e bërë të pranojë edhe krimin e pafalshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Peta Butler u përdhunua nga një njeri tullac dhe i shëndoshë i cili ishte tre herë sa mosha e saj, ndërkohë që e ëma e cila organizoi gjithë ngjarjen, u ul jashtë, pak metra larg derës së hotelit dhe ndezi një cigare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet