Lajm

Nuk E Lë Burri/Ish Banorja E Big Brother Po Mbaron Të Hyjë Cikë Në Big Brother Vip

Ka bërë bujë lajmi se “Big Brother” do tVet rikthehet pas 4 vitesh. Si kurrë më parë, këtë herë banorët do të jenë personazhe të njohur VIP. Me të marrë këtë lajm, ish-banorja e Big Brother,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gerta Shino i ka bërë një rreng bashkëshortit të saj, Florentit.Gerta i ka thënë Florentit se do të hyjë në “Big Brother VIP” dhe ka marrë ftesën për të qenë pjesë e shtëpisë së famshme, por Florenti e ka pritur me xhelozi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka bërë bujë lajmi se “Big Brother” do tVet rikthehet pas 4 vitesh. Si kurrë më parë, këtë herë banorët do të jenë personazhe të njohur VIP. Me të marrë këtë lajm, ish-banorja e Big Brother, Gerta Shino i ka bërë një rreng bashkëshortit të saj, Florentit.Gerta i ka thënë Florentit se do të hyjë në “Big Brother VIP” dhe ka marrë ftesën për të qenë pjesë e shtëpisë së famshme, por Florenti e ka pritur me xhelozi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet