Lajm

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të mártohet me një zézak por kurr me një shqiptarë, pismilet”?

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të mártohet me një zézak por kurr me një shqiptarë, pismilet”?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet