Lajm

E tme.rrshme/ Babai i zh.gënjyer se pse s’i lindi djalë, e shet vajzën e tij te porsalindur për vetem 5 mijë euro ja ku ndodhi…

Një burrë në Kinën Lindore është arre.stuar për shi.tjen e vajzës së tij të porsalindur. Ai është i fiksuar pas djemve dhe u zh.gënjyer shumë kur zbuloi se fëmija i dytë ishte sërish femër.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai shiti foshnjën 10 ditëshe tek një çi.ft në një provincë tjetër për 5 mijë euro. Denoncimi në polici u bë në shtator nga nëna e tij kur zbuloi se mbesa ishte zhdu.kur.42-vjeçarja Li tha se do shkonte të shtëpinë e të birit për ti dhënë ndihmë rreth kujdesjes për të porsalindurën, njësoj siç kishte bërë me mbesën e parë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai shiti foshnjën 10 ditëshe tek një çi.ft në një provincë tjetër për 5 mijë euro. Denoncimi në polici u bë në shtator nga nëna e tij kur zbuloi se mbesa ishte zhdu.kur.42-vjeçarja Li tha se do shkonte të shtëpinë e të birit për ti dhënë ndihmë rreth kujdesjes për të porsalindurën, njësoj siç kishte bërë me mbesën e parë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet