Lajm

Zylfie Haklaj për Sali Berishën ti nuk e njihje Adem Jasharin dhe Zahir Pajzitin

Zylfie Haklaj një a kuzuese e fortë e Sali Berishës duke e bërë përgjegjës për v rasjen e vëllezërve të saj,

ka reaguar menjëherë pasi ish kryeministri tha se do të padiste në një gjykatë në Paris, sekretarin amerikan të shtetit, zotin Blinken.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju

Zylfie Haklaj një a kuzuese e fortë e Sali Berishës duke e bërë përgjegjës për v rasjen e vëllezërve të saj, ka reaguar menjëherë pasi ish kryeministri tha se do të padiste në një gjykatë në Paris, sekretarin amerikan të shtetit, zotin Blinken.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju