Lajm

Situatë e sik.letshme dhe e tur.pshme, aktorja e dashur tregon momentin kur e bija hyri në dhomë dhe e pa duke kryer ma.rrëdhënie

Në një episod të shfaqjes “Getting Honest” që transmetohet në YouTube, Jessica Alba, 40 vjeç, dhe producenti i njohur, 42 vjeç, zb.uluan se vajza e tyre Haven,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që është 9 vjeç, hyri në dhomën e tyre në një moment in.tim.“Ishte gjëja më e k eqe. Kaluam pesë minuta në dhomën e gjumit duke qeshur dhe duke thënë: ‘Nuk mund ta besoj së shka.tërruam vajzën tonë, ne thjesht e shkat.ërruam atë’”,- u shpreh ç.ifti…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një episod të shfaqjes “Getting Honest” që transmetohet në YouTube, Jessica Alba, 40 vjeç, dhe producenti i njohur, 42 vjeç, zb.uluan se vajza e tyre Haven, që është 9 vjeç, hyri në dhomën e tyre në një moment in.tim.“Ishte gjëja më e k eqe. Kaluam pesë minuta në dhomën e gjumit duke qeshur dhe duke thënë: ‘Nuk mund ta besoj së shka.tërruam vajzën tonë, ne thjesht e shkat.ërruam atë’”,- u shpreh ç.ifti…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet