Lajm

E njohu në FB/ Shqiptarja dashurohet me djalin në Holandë: Në takimin e fundit më bëri gjëmën

Sipas saj, kjo mund të jetë historia e jetës së saj, duke qenë se për këtë djalë po ushqen ndjenja të forta dhe është lidhur tej mase me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje, vajza bën me dije se për djalin që jeton në Holandë ndjen dashuri të fortë, e të njëjtën gjë thotë edhe djali se ka kundrejt saj vetem ti mundesh /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe pse kanë vetëm 6 muaj që njihen e komunikojnë në rrjetet sociale, ata janë takuar disa herë e deri në takimin e fundit dukej se çdo gjë shkonte më së miri. Madje, personi në fjalë i ka premtuar 32-vjeçares tonë fejesë në muajin mars, madje i ka thënë edhe se do ta marrë në shtëpinë e tij, ku do të jetojnë të dy në Holandë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet