Lajm

E mahnishme! Shikoni çfarë bën me duartë e saja kjo vajzë!(VIDEO)

Ky aplikacion lejon përdoruesit të shpërndajnë video klipe të shkurtra të tyre në rrjet. Video që shumë shpesh bëhen dhe virale, varësisht nga kualiteti dhe përmbajtja e videove./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por video e fundit njihet si mashtrimi i duarve magjike dhe kur bëhet siç duhet, bën që të shikosh një pamje tepër “të trukshme”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tori Pareno nga Kalifornia kohët e fundit ka arritur të provojë me sukses mashtrimin dhe ka ndarë rezultatet me ndjekësit e saj në mediat sociale. Pamjet e 19-vjeçares e bëjnë të duket sikur duart e saja po kalojnë npërmjet njëra-tjetrës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet