Lajm

Shtohen qendrat e ‘masazheve’, qytetari: Edhe pse jo tro ç, ato ofrojnë s*ks

Në vendin tonë duket se ditëve të fundit po “lulëzon” një lloj tjetër bi znesi i cili vjen i “kamufluar” për të mos u zbuluar lehtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej disa kohësh JOQ ALBANIA ka bërë publike raste të shumta ku qendra “masazhesh” ofrojnë dhe shërbime të tjera e xtra dhe për këtë kanë menduar një formë që nuk bie lehtësisht në vëmendjen e au toriteteve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi një qytetar ka shkruar në redaksinë tonë dhe ka treguar për këtë ng jarje. Qytetari shkruan se edhe pse jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, këto qendra ma sazhesh ofrojnë s ks.Prsh, megjithese nuk ta thon t roc i japin l ike mesazhit kur ju kerkon s*ks, cfare ofrojne me te vertet m asazhet ne vend/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet