Lajm

Kur nusja e Ermalit ‘punonte’ kamarjere me minifund dhe flokë të shkurtra, sa shume ka ndryshuar tani(Video)

Tashmë është një sipërmarrëse e rëndësishme dhe moderimi ka dalë në plan të dytë.Amarda Toska e ka filluar karierën e saj si prezantuese në shfaqjen e humorit ‘Portokalli’. Por Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e moderimit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo performoi si balerinë dhe si një nga aktoret e shfaqjes, ku iu desh që hera herës të ndryshonte pamje. Kush nuk është nostalgjik për rolin e saj si ‘Balerina Bullgare’, kohë kur ajo ishte në formën më të mirë trupore.Në një prej performancave ajo ironizonte videoklipet e asaj kohe, ku vajzat se.k si aktronin si kamarjere. Pas largimit nga ‘Portokalli’, Ami vazhdoi moderimin në disa spektakle të tjera dhe tashmë ka një biznes të suksesshëm.Tashmë është një sipërmarrëse e rëndësishme dhe moderimi ka dalë në plan të dytë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Amarda Toska e ka filluar karierën e saj si prezantuese në shfaqjen e humorit ‘Portokalli’. Por Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e moderimit.Ajo performoi si balerinë dhe si një nga aktoret e shfaqjes, ku iu desh që hera herës të ndryshonte pamje. Kush nuk është nostalgjik për rolin e saj si ‘Balerina Bullgare’, kohë kur ajo ishte në formën më të mirë truporeNë një prej performancave ajo ironizonte videoklipet e asaj kohe, ku vajzat se.ksi aktronin si kamarjere. Pas largimit nga ‘Portokalli’, Ami vazhdoi moderimin në disa spektakle të tjera dhe tashmë ka një biznes të suksesshëm/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet