Lajm

Kam tre femije si llokuma por kom vendos me u nda se Burrit nuk ja nin per mu, tjetri po m’thot (Video)

Jam e martuar gati qe 6 vjet kam dhe 3 femij 2vajza c1djal por dua te them se nuk jam e dashuruar ne burrin tim… Dikur e doja shum dhe me donta nje nat papritur ne telin e tij zura disa sms te nje femre tjeter ne rregull ndodhen disa keq kuptime dhe prap vazhdum ja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam e martuar gati qe 6 vjet kam dhe 3 femij 2vajza c1djal por dua te them se nuk jam e dashuruar ne burrin tim… Dikur e doja shum dhe me donta nje nat papritur ne telin e tij zura disa sms te nje femre tjeter ne rregull ndodhen disa keq kuptime dhe prap vazhdum ja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam e martuar gati qe 6 vjet kam dhe 3 femij 2vajza c1djal por dua te them se nuk jam e dashuruar ne burrin tim… Dikur e doja shum dhe me donta nje nat papritur ne telin e tij zura disa sms te nje femre tjeter ne rregull ndodhen disa keq kuptime dhe prap vazhdum ja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet