Lajm

Habit gruaja në gjykatë: “Dua div orc. Burri nuk më bërtet dhe nuk mërzitet kurrë. Është rob kot”….

Habit gruaja në gjykatë: “Dua div orc. Burri nuk më bërtet dhe nuk mërzitet kurrë. Është rob kot”…../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është r,ob kot”….Aharoi Aviti nga India kohët e fundit bëri kërkesë për di vorc në një gj ykatë, me pre tendimin se burri i saj e do shumë atë.Ng jarja ndodhi 3 dite me pare në shtetin Uttar Pradesh. C ifti ka 18 muaj i martuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është r,ob kot”….Aharoi Aviti nga India kohët e fundit bëri kërkesë për di vorc në një gj ykatë, me pre tendimin se burri i saj e do shumë atë.Ng jarja ndodhi 3 dite me pare në shtetin Uttar Pradesh. C ifti ka 18 muaj i martuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet