Lajm

Habit gruaja/ Ajo e tregon hapur fare që ushqen me gji të dashurin 12 herë në ditë: Dua të jetë i fortë

Lidhja mes një çifti është një gjë shumë e veçantë, por ka edhe raste kur një lidhje shkakton polemika të mëdha. E tillë është edhe historia e një çifti që jeton në Amerikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në këtë vend një grua ka treguar se ajo ushqen me gj i 12 herë në ditë burrin e saj. Si tregon ajo e ushqen të dashurin e saj me gj i çdo dy orë. Jennifer, një nënë nga Atlanta, ishte beqare kur mësoi për marrëdhëniet e të rriturve me gji përmes një faqe në internet. Ajo pranon magjepsjen që ndjeu kur zbuloi këtë praktikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo tregon: Kur zbulova lidhjen që ushqyerja me g ji mund të krijonte midis dy personave, unë doja. Gjithmonë më pëlqente të prekja gjinjtë gjatë s*ksit më shumë se çdo gjë tjetër, kështu që e dija që do ta dashuroja ”, tha ajo.Jennifer më pas u nis për të gjetur një partner i cili do të ishte i hapur për idenë e të pasurit një marrëdhënie të të ushqyerit me g ji në të rritur në site dhe forume të ndryshme takimesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet