Lajm

E t risht..Së mundja po më ”gër ryen”, kam 5 vite që s shkoj në t ualet historia e 23 vjeç ares me sin dromën e rr allë që la pa fjalë mjekët…!!

Së.mundja po më ”gër.ryen”, kam 5 vite që s’shkoj në tualet- historia e 23 vjeç ares me sin.dromën e rr.allë që la pa fjalë mjekët…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk ka asgjë më të si klets hme se ndjesia që f shi këza e u rin ës mund ‘’të sh përt hejë” nga momenti në moment dhe të gjendeni në vendin dhe momentin e gab uar,.…Ndiqen! videon per/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së.mundja po më ”gër.ryen”, kam 5 vite që s’shkoj në tualet- historia e 23 vjeç ares me sin.dromën e rr.allë që la pa fjalë mjekët…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet