Lajm

E reja degj.enron fare Edi Ramën: Na duhet një më i madh se Edi Rama, një më…!!

E reja degj.enron fare Edi Ramën: Na duhet një më i madh se Edi Rama, një më…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nga Elona Caslli: Refreni postzg.jedhor me të gjitha ngjyrimet dhe thëniet e tij mund të përmblidhet veçse në një fjali të vetme-.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nga Elona Caslli: Refreni postzg.jedhor me të gjitha ngjyrimet dhe thëniet e tij mund të përmblidhet veçse në një fjali të vetme-.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet