Lajm

Shkendije Mujaj: Njerëzit që s’i falin pesë vakte,as nuk i la me mu afru ngat..

Shkendije Mujaj: Njerëzit që s’i falin pesë vakte,as nuk i la me mu afru ngat../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ek spozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhves’hja dhe ek spozimi i trupit për të vendosur mbulesën..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ek spozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhves’hja dhe ek spozimi i trupit për të vendosur mbulesën..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet