Lajm

Ardit Gjebrea I Ulet Në Gjunjë Vajzëѕ Me Aftëѕi Të Kufizuara Dhe I Kërkon T’i Рlotëѕojë Një Dëѕhirë

Pasi erdhi në studio, nëna i kërkon Olës që ta dojë jetën ashtu siç ajo dëshiron. Ajo dëshiron që ta shoqërojë edhe në kafe sepse tani preferon të qëndrojë në shtëpi dhe të mos dalë. Të ëmës dhe motrës i mungon buzëqeshja e Olës në çdo moment dhe nuk janë aspak të lumtura nëse Ola nuk i shoqëron kur ato dalin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa moderatori Ardit Gjebrea i kërkon Olës që ajo të mos veshë më rroba të zeza dhe ajo pranon. Më pas Gjebrea i kërkoi që t’i premtojë që të mos e veshë më trikon e gjyshes, por ta vendosë në një vend. Këtu Ola u ndje në siklet dhe nuk pranoi për një moment, moderatori i ulet në gjunjë dhe vajza nuk mund ta refuzonte dot duke i premtuar se nuk do e vishte më.
Ardit Gjebrea:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Atë trikon e gjyshes palose diku dhe mbaje aty, por mos e vesh më.Ola: Nuk mundem.Ardit Gjebrea: Të lutem lëre diku ( i ulet në gjunjë).Ola: Ok.Arditi fton dhe shoqet e Olës të cilat ishin ato nismëtaret e këtij mesazhi dhe i tregon surprizën e radhës. Të gjitha së bashku ato do shkojnë në spa dhe do argëtohen, duke kaluar kështu një ditë ndryshe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet