Lajm

A E Mbani Mend Rudinën Në Filmin ‘Dy Herë Mat’? Nuk Do ‘E Besoni’ Dot Si Duket Sot Dhe Ku Punon…

Me siguri që të gjithë e mbani mend Rudinën, shahisten e vogël që në filmin “Dy herë mat” mundi në shah një nga shahistët më të mirë të Shqipërisë, Ilo Pincin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

A e mbani mend Rudinën në filmin ‘Dy herë mat’? Nuk do ‘e besoni’ dot si duket sot dhe ku punoEdhe pse nuk e vazhdon më aktrimin, shprehja e saj “edhe akullore, edhe çokollatë”, ka mbetur në mendjen e të gjithë atyre që kanë parë filmin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

A e mbani mend Rudinën në filmin ‘Dy herë mat’? Nuk do ‘e besoni’ dot si duket sot dhe ku punoEdhe pse nuk e vazhdon më aktrimin, shprehja e saj “edhe akullore, edhe çokollatë”, ka mbetur në mendjen e të gjithë atyre që kanë parë filmin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet