Lajm

Pasi humbi të birin në moshë të re Flutura Acka humbi një tjetër njeri të dashur/ Ah Aurora ishe vetëm 20 vjeçe, pushofsh në paqe

Flutura Açka, deputetja e PD e zgjedhur mPas 25 prill, ka zbuluar sot portretin e bukur dhe fatin e trishtë të një vajze të re, studente që bashkëpunoi me të gjatë fushatës elektorale në Elbasan: të Aurora Bashës, 20-vjeçares e cila ndërroi jetë të premten në mënyrë tr agjike.

“Pushofsh në paqe Aurora Basha, – shkruan Açka. – Faleminderit për ditët e bukura e të vrullshme që ndave me në në fushatë. Fytyra jote e paqtë dhe rinia jote e këputur do t’i mungojë auditorëve të universitetit, edhe neve që të njohëm e të deshëm. Në emër të të gjithë shtabit elektoral, i përcjellim ngushëllime familjes.

Flutura Açka, deputetja e PD e zgjedhur mPas 25 prill, ka zbuluar sot portretin e bukur dhe fatin e trishtë të një vajze të re, studente që bashkëpunoi me të gjatë fushatës elektorale në Elbasan: të Aurora Bashës, 20-vjeçares e cila ndërroi jetë të premten në mënyrë tr agjike.“Pushofsh në paqe Aurora Basha, – shkruan Açka. – Faleminderit për ditët e bukura e të vrullshme që ndave me në në fushatë. Fytyra jote e paqtë dhe rinia jote e këputur do t’i mungojë auditorëve të universitetit, edhe neve që të njohëm e të deshëm. Në emër të të gjithë shtabit elektoral, i përcjellim ngushëllime familjes.