Lajm

Ja arsyeja e çiftit që po çmend vendin, Pasi thanë se nuk duan të kenë kurre fëmijë…

Ata janë bashkë që nga viti 2015 dhe lidhja e tyre sa duket bëhet më e ngushtë. Megjithatë, Nathalie Guzman dhe Andrés Flu kanë zgjedhur që të mos bëhen k.urrë prindër! Arsyeja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti thotë se i është n ën.s ht..r uar një nd ë.r hy.r je për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre. “Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata janë bashkë që nga viti 2015 dhe lidhja e tyre sa duket bëhet më e ngushtë. Megjithatë, Nathalie Guzman dhe Andrés Flu kanë zgjedhur që të mos bëhen k.urrë prindër! Arsyeja/Çifti thotë se i është n ën.s ht..r uar një nd ë.r hy.r je për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre. “Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet