Lajm

Hashim Thaçi: ”Më mirë nën Serbi, sesa pavarësinë ta shpallë Ibrahim Rugova”

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka filluar një fushatë të ‘e gër’ politike kundër ministres së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla.Krejt këto akuza dhe s ulme ndaj ministres Gërvalla, janë si p asojë e qëndrimeve të saj pro Gjykatës Speciale, gjykatë kjo të cilën e ka formuar vet PDK./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Partia e Enver Hoxhajt, ka shkuar aq larg sa krahas akuzave dhe ofendimeve, po kërkon edhe shkarkimin e Gërvallës.Këto v eprime dhe qëndrime kundër ministres, po lidhen edhe me qëndrimet e PDK-së në të kaluarën ndaj presidentit Ibrahim Rugova.Tani, po hidhen d yshime se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

PDK njësoj siç ka tentuar t’i ndalë punët e mira dhe sukseset e presidentit Rugova, njësoj po tenton edhe me ministren Donika Gërvalla.Profesori dhe njohësi i çështjeve politike, Enver Bytyçi në një prononcim për gazetën ka komentuar lidhshmërinë e sulmeve të PDK-së ndaj ministres Donika Gërvalla, me s ulmet ndaj presidentit historik Ibrahim Rugova.Fillimisht, Bytyçi rikujtoi kohën kur ekstremistët e PDK-së e kundërshtonin shpalljen e pavarësisë së Kosovës nga Ibrahim Rugova, madje edhe përmendi mënyrën se si Thaçi ua mohoi shpalljen e pavarësisë president Sejdiut dhe krye parlamentarit Krasniqi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet