Lajm

E shkreta familje! Kjo është e reja qe humbi j etën sot në aksídent (FOTO)

Një askident i r ndë u shënua ditën e sotme rreth orës 13:20, në rrugën dytësore Kolonjë-Bubullimë, ku një automjet doli nga rruga dhe përfundoi në kanalin e mb ushur me ujë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

duke shkaktuar dy víktíma. Më poshtë janë edhe pamjet e dy víktímat, respektivisht Aurora Basha rreth 20-vjeçe dhe Xhezmi Oshafi, 68 vjeç /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç edhe është bërë e ditur makina me të cilën kanë qenë duke udhëtuar personat ka përfunduar e përmb y s ur në kanalin e mbushur me ujë, duke e bërë thuajse tëNjë askident i r ndë u shënua ditën e sotme rreth orës 13:20, në rrugën dytësore Kolonjë-Bubullimë, ku një automjet doli nga rruga dhe përfundoi në kanalin e mb ushur me ujë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet