Lajm

“Më Vjen Tυrp Që Jam Shqiptare”, Gruaja Shqiptare Shpërthen: Fati Më Mdihmoi Që U Martova Me Një Italian..!!

“Paragjykími është një qëndrim i pabazuar, një mënyrë mendimi e ngurtë dhe zakonisht negatíve ndaj dikujt e diçkaje”. Ky është përkufizimi më i plotë sipas socíologëve dhe psíkologëve për paragjykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e ku tregon se si miku i saj italian tallej me vendin tonë, por edhe me femrat në moshën mbi 45-vjeçe. Sipas qytetares, italiani kishte ardhur të vizitonte Beratin dhe ajo e ka shoqëruar, por paragjykímet dhe ofendimet e tij ndaj grave shqiptare linin vërtetë për të dëshiruar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo tregon më tej se i tha mikut të saj se femrat shqiptare janë të vuajtura pasi marrin rroga qesharake dhe nëpërkëmben. Por ajo që i ka bërë më shumë përshtypje qytetares është komenti, që ka bërë një grua shqiptare, e cila kishte prenotuar një dhomë në të njëjtin hotel ku kishte prenotuar edhe miku i saj italian.Gjatë një bisede të shkurtër me burrin italian, gruaja tregon se bashkëatdhetarja e saj, rreth 45-vejçe, filloi të shante Shqipërinë dhe njerëzit këtu. Ajo tregoi se ndihej me fat që ishte e martuar prej 17 vjetësh me një burrë italian dhe kishte shpëtuar nga Shqipëria. Ja edhe postimi saj:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet