Lajm

Fabrika e Shkëlzen Berishës në Gërdec/ Gazetari Doçi: Shpenzim 1.9 milionë euro pa bυrim të lίgjshëm, fshihet një biznesmen i fυqishëm

Fabrika e Shkëlzen Berishës në Gërdec/ Gazetari Doçi: Shpenzim 1.9 milionë euro pa bυrim të lίgjshëm, fshihet një biznesmen i fυqishëm

Nën hetim është edhe pasuria e Shkëlzen Berishës dhe sidomos një investim rreth 2 milionë euro në Gërdec, ku ka ngritur një fabrikë për përpunimin e boronicave.null.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet

Fabrika e Shkëlzen Berishës në Gërdec/ Gazetari Doçi: Shpenzim 1.9 milionë euro pa bυrim të lίgjshëm, fshihet një biznesmen i fυqishëm Nën hetim është edhe pasuria e Shkëlzen Berishës dhe sidomos një investim rreth 2 milionë euro në Gërdec, ku ka ngritur një fabrikë për përpunimin e boronicave.null.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet