Lajm

Er Dogan Del Nga Kontrolli, Ja Çfar Po Pregadit ..(FOTO)

Erdog an mbrëmë i bëri thirrje të gjithë botës, së bashku me vendet is lame, që në mënyrë efektive të kun dërshtojnë Iz raelin dhe s ulmet e tij ndaj Xh amisë A l-A qsa, qytetit të A l-Q uds (Je ruzalem) dhe të gjitha shtëpive pa lestineze./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Shteti i dh un shëm i Iz raelit, shteti te rror ist i Iz raelit, po s ul mon e gërsisht dhe pa asnjë ndërgjegje muslimanët në A l-K uds të cilët synojnë vetëm të ruajnë shtëpitë e tyre mijëvjeçare, vendin e tyre”, tha E rd.ogan/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Erdog an mbrëmë i bëri thirrje të gjithë botës, së bashku me vendet is lame, që në mënyrë efektive të kun dërshtojnë Iz raelin dhe s ulmet e tij ndaj Xh amisë A l-A qsa, qytetit të A l-Q uds (Je ruzalem) dhe të gjitha shtëpive pa lestineze.Shteti i dh un shëm i Iz raelit, shteti te rror ist i Iz raelit, po s ul mon e gërsisht dhe pa asnjë ndërgjegje muslimanët në A l-K uds të cilët synojnë vetëm të ruajnë shtëpitë e tyre mijëvjeçare, vendin e tyre”, tha E rd.ogan/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet