Lajm

E tepron Ridvan Berisha, Unë nuk kam nevojë për Pejgamberët e Zotit, E kam zemrën e bardhë!

Gjithçka filloi kur Berisha kishte realizuar dokumentar ku argumentohet se shqiptarët i kanë mbrojtur hebrenjtë gjatë kohërave të liga./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Për sa kohë jam angazhuar në realizimin e disa dokumentarëve se si shqiptarët nga kodi i besës dhe zakonit i kanë mbrojtur hebrenjtë, në vijim kam thënë unë i kam besuar judaizmit”, është shprehur Berisha.Në vazhdim moderatori i emisionit e pyeti Berishën se a është konvertuar në judaizëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë pretendoj se e kam zemrën e bardhë… nuk kam nevojë fare për mesenger (dërgues) tek perëndia”, ka thënë Berisha në“Izraeli si komb ka një histori persekutimi mijëravjeçar. Konflikti Izrael-Palestinë po keqpërdoret nga autokratë të ndryshëm si Erdogani, gjithashtu edhe nga Hamasi”, shtoi Berisha./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet