Lajm

E reja habit të gjithë me deklaratën e saj: Kam dhënë shpirt 3 herë por tani jam gjallë/ Ku po shkon kjo botë

Kjo grua u ka treguar një gjë të çuditshme ndjekësve të saj në Tiktok. Ajo pretendon se ajo tashmë ka dhënë shpirt tre herë dhe tashmë është gjallë. Ajo tregoi edhe atë që ajo përjetoi kur mendoi se po ikte nga kjo botë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rachel Boyle ka pasur tre përvoja afër vde kjes (NDE) sepse ajo ka një sëmundje të rrallë. Përdoruesja e Tiktok thotë se ajo ka dhënë shpirt disa herë nga kjo gjendje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo grua u ka treguar një gjë të çuditshme ndjekësve të saj në Tiktok. Ajo pretendon se ajo tashmë ka dhënë shpirt tre herë dhe tashmë është gjallë. Ajo tregoi edhe atë që ajo përjetoi kur mendoi se po ikte nga kjo botë.Rachel Boyle ka pasur tre përvoja afër vde kjes (NDE) sepse ajo ka një sëmundje të rrallë. Përdoruesja e Tiktok thotë se ajo ka dhënë shpirt disa herë nga kjo gjendje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet