Lajm

Arra.tisje spekt.akolare nga salla e gjyqit, polici fluturon mbi shkallë por…(VIDEO)

Arra.tisje spekt.akolare nga salla e gjyqit, polici fluturon mbi shkallë por… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Në mënyrë sp ektako lare ka qenë dhe moment që një efe ktiv i policisë në ten tativë për ta ndaluar në shkallë është he dhur nga bordura e shkallës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Në mënyrë sp ektako lare ka qenë dhe moment që një efe ktiv i policisë në ten tativë për ta ndaluar në shkallë është he dhur nga bordura e shkallës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet