Lajm

Xhamia e pavarur shqiptare – Domosdoshmëri, Nuk humbasin rrënjët tona (shkrimi #8)

Le të bëhemi burrat e botës dhe t’a shpallim edhe ne xhaminë e pavarur shqiptare . Përse të presim për të marrë miratimin e të tjerëve , kur duhet t’a marrim miratimin pikërisht nga vetvetja ! Nuk duhet të presim , që të tjerët të bëjnë punët për ne/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
.

Nëse shqiptarët ortodoks e kanë shpallur autoqefalinë e kishës së tyre , atëherë edhe shqiptarët e fesë islame , duhet t’a shpallin pavarësinë e xhamisë shqiptare . Autoqefalia e xhamisë së pastër shqiptare është një domosdoshmëri për shqiptarët . Një domosdoshmëri që duhet të jetë patjetër në jetët tona ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kemi tri fe , por kemi vetëm nje atdhe të përbashkët , një gjak vëllazëror , një gjuhë , një diell e një zot . Detyrë mbi detyra kemi bashkimin dhe mbrojtjen e atdheut !” – thoshte Hoxhë Mulla Idriz Gjilani .Le të lutemi njëherë e mirë në gjuhën e bukur shqipe dhe t’i lëmë mënjanë lutjet në gjuhën arabe . Kjo nuk është e drejtë për ne . Le të lutemi në një gjuhë të vetme : Në atë shqipe ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet