Lajm

Vuçiq: Një fuqi e madhe do të kërkojë tërheqjen e KFOR-it dhe UNMIK-ut nga Kosova

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se vendi i tij ka marrë informacione/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nga burimet e inteligjencës, se një nga fuqitë e mëdha së shpejti do të fillojë të kërkojë zyrtarisht tërheqjen të forcave të KFOR-it dhe UNMIK-ut nga Kosova./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vuçiq u tha gazetarëve në Beograd se nuk mund të thotë se për cilën fuqi bëhet fjalë, porse informacionet janë nga “burimet zyrtare”.Ai po ashtu tha se Prishtina ka paralajmëruar se do të ndajë 100 milionë euro në vit për ushtrinë – shumë që, sipas tij, është e pakrahasueshme me Serbinë, e cila ndan dy miliardë euro./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet