Lajm

Nuk pyet fαre! Elisa Spiropalit i grίset xhαketa, i dalin reçίpetat në emision (Video)

Nuk pyet fαre! Elisa Spiropalit i grίset xhαketa, i dalin reçίpetat në emision /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por duket se ndryshimet në qeveri e kanë shpërqendruar dhe ka shkuar në emision me xhaketë të grisur.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk pyet fαre! Elisa Spiropalit i grίset xhαketa, i dalin reçίpetat në emision Por duket se ndryshimet në qeveri e kanë shpërqendruar dhe ka shkuar në emision me xhaketë të grisur.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet