Lajm

Kush e ka k**in ma te madh? Ja pergjigja befasuse e Flor Binaj dhe Rezear Veleshnja (Video)

Prej muajsh Robert Berisha ka nisur emisionin e tij, të titulluar “Robi plaket kur do vetë”. Aktorët e njohur të humorit, Rezart Veleshnja dhe Florjan Binaj kanë qenë së fundmi të ftuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Roberti ka marrë vëmendjen e të gjithëve me një pyetje që iu ka drejtuar, duke i vënë të dy në siklet. “Kush e ka k**in më të madh?”, është shprehur ai. Kjo pyetje ka kaluar pa përgjigje, për të vazhduar më pas me pyetje të tjera./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej muajsh Robert Berisha ka nisur emisionin e tij, të titulluar “Robi plaket kur do vetë”. Aktorët e njohur të humorit, Rezart Veleshnja dhe Florjan Binaj kanë qenë së fundmi të ftuar. Roberti ka marrë vëmendjen e të gjithëve me një pyetje që iu ka drejtuar, duke i vënë të dy në siklet. “Kush e ka k**in më të madh?”, është shprehur ai. Kjo pyetje ka kaluar pa përgjigje, për të vazhduar më pas me pyetje të tjera./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet