Lajm

A është kjo rastësi? Tri gratë më të fuqishme në botë bashkë në një foto kur ishin të reja

Një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale por edhe në media të ndryshme online, tregon shoqërinë e përbashkët të tri prej grave më të fuqishme aktualisht në botë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Në foto janë kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, kryeministrja e Britanisë së Madhe Theresa May dhe presidentja e CIA’s, Gina Haspel. Nuk dihet nëse një foto e tillë është e vërtetë dhe askush ende nuk ka dhënë informacione mbi vërtetësinë e saj. Kush është Gina Haspel?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale por edhe në media të ndryshme online, tregon shoqërinë e përbashkët të tri prej grave më të fuqishme aktualisht në botë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Në foto janë kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, kryeministrja e Britanisë së Madhe Theresa May dhe presidentja e CIA’s, Gina Haspel. Nuk dihet nëse një foto e tillë është e vërtetë dhe askush ende nuk ka dhënë informacione mbi vërtetësinë e saj. Kush është Gina Haspel?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet