Lajm

U lumturua se mendoi se e bekoi Zoti 48 vjeçe dhe se mbeti shtatzënë, kur e vizitojnë mjekët i gjetën…..: Ka masë sa një shalqi

Margaret McMahon nga Belfast, mendoi se ishte shtatzënë në moshën 48-vjeçare por pas disa kohësh ajo zbuloi një të vërtetë të frik shme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

9 muaj kaluan pa u ndjerë dhe “shtatzënia” i supozuar i zgjati 3 vite. McMahon shkoi për t’u kontrolluar tek mjekët më në fund pas shumë lë niesh pas dore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas një ska nimi me lazer ata bënë të mundur zbulimin e një tu mo ri me madhësinë e një shalqiri.Ajo u bë operim dhe mundi të shpëtonte duke hequr nga m itra kështu tum orin që në mendjen e saj ishte një fetus./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet