Lajm

Turqia i dhuron 350 bis ha ‘Otokar-Cobra’ Ushtrisë së Kosovës

Edhepse Turqia nuk ka folur shumë për ushtrinë e Kosovës, AJO KA VEPRUAR MË SHUMË SE TË GJITHA SHTETET e Europës për të ndihmuar atë. Siç bëhet me dije nga vetë faqja zyrtare e Ushtrisë së Kosovës, Turqia i ka dhuruar 150 “Otokar Cobra”, bis ha që është e gatshme të veprojë në çdo situatë dhe e përshtatshme për të gjitha terrenet, përcjell AlbKos News.Hvp mark,etIng un vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE

Otokar Cobra” është prodhim turk dhe ka marrë pjesë na aksione veçanërisht në Lindjen e Mesme. Ky mjet deri më tani ka treguar rezistencë ndaj shumicës së sulmeve të minave dhe mbijetuar më shumë incidente pa ndonjë dëmtim. Shpejtësia e Otokar Kobra arrin deri 120 km/h./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet