Lajm

Shqiptarja: Si hαpi sytë bυrri italian kur më gjeti të vίrgjër. Ajo që tha ishte bεfasuese

Sa herë preket tema e v irgjërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit.Përshtypje madje u bën dhe të huajve.Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj. “Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke. As nuk jam qèpùr. Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. Jam 27 vj/eçe sot. E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin aktin, unë doja që ta ruaja për natën e parë të martesës.Jo se jam fanatike, por sepse besoj në shenjtërinë e familjes. As unë s’jam gábím, por as ai e këtu mendoj se ndikon mënyra si jemi rritur e formuar të dy. Qává shumë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…