Lajm

Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flija me..

Në një intervistë për emisionin ‘’ Rreze Dielli’’ nje vajze nga Shkodra ka treguar një histori të veçantë rreth saj dhe bashkeshortit te saj indian te cilin e njohu ne Facebook./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo eshte transferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshorti tek zakonet e reja per te dhe jeta e saj e re ne Indi prej disa vitesh tashme transmeton/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një intervistë për emisionin ‘’ Rreze Dielli’’ nje vajze nga Shkodra ka treguar një histori të veçantë rreth saj dhe bashkeshortit te saj indian te cilin e njohu ne Facebook.Ajo eshte transferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshorti tek zakonet e reja per te dhe jeta e saj e re ne Indi prej disa vitesh tashme transmeton/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet