Lajm

Shikojeni se çka i ndodh kësaj vajze 16-vjeçare në vendin e saj të punës në Prishtinë

Ngjarja ka ndodhur pasditën e së shtunës në rrugën ‘Norbert Jokl’ në Prishtinë. bëjnë të ditur se d yshohet se e mítura është marrë me dh unë nga ish i dashuri i saj, A.V, në lokalin ku ajo punonte.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve

Një deshmítare e r astit, ka thënë se ata janë larguar nga aty me një veturë të tipit Mercedes, merr vesh r astin po merren njësía e hetímeve.Ngjarja ka ndodhur pasditën e së shtunës në rrugën ‘Norbert Jokl’ në Prishtinë. Burimet t bëjnë të ditur se d yshohet se e mítura është marrë me dh unë nga ish i dashuri i saj, A.V, në lokalin ku ajo punonte.Një vajzë 16-vjeçare me inicialet E.I, d yshohet se është rr ëmbyer nga ish i dashuri i saj 21 vjeçar.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve