Lajm

Qeveria Bën Deklaratën E Rëndësishme Në Lidhje Me Datën Për Liberalizim Të Vizave, Ja Çfarë Pritet…

E, të politika e jashtme, Qeveria ka përmendur edhe liberalizimin e vizave, duke theksuar se Kosova tashmë i ka plotësuar të gjitha kushtet, transmeton Telegrafi.“Kosova i ka plotësuar të gjitha kushtet e kërkuara për liberalizimin e vizave. Shumica dërrmuese e shteteve anëtare të BE-së, Komisioni i BE-së dhe Parlamenti Evropian e mbështesin dëshirën e qytetarëve të Kosovës për të mos mbetur vendi i vetëm i izoluar në Ballkan”, thuhet në programin e publikuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet