Lajm

Prezantuesja Shqiptare Lë Nam Të Madh, Ishte Pa Bre*Ë Dhe Teksa Hapi Këmbët I Dolën Të Gjitha Sheshit.

Lei Kraja është një nga moderatoret sportive të . Gazetarja e njohur ka qenë e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” në Top-Channel dhe në një moment të emisionit ka “lënë nam”.SHikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Teksa ka qenë duke zhvilluar një prej sf idave, Lei Kraja është detyruar që të lëvizi këmbët gjatë kërcimit dhe nga pamjet e kapur nga kamerat shihet që moderatorja është pa të br endshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka vi juar pa pro blem lojën duke e çuar deri në fund sf idën edhe pse kaloi një moment të “sikletshëm”. Lei është një nga moderatoret më të komentuar për p ozat dhe veshjet ek stravante në emisione apo edhe rrjetet sociale.Lei Kraja është një nga moderatoret sportive të . Gazetarja e njohur ka qenë e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” në Top-Channel dhe në një moment të emisionit ka “lënë nam”.SHikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet