Lajm

Plas puthja, Sara dhe Atdheu “përputhen” me njëri-tjetrin dhe i lënë targën emisionit/ Antonelës i ikën truri

Sara dhe Geliani u ballafaquan për herë të parë me njëri-tjetrin pas situatave të ndërlikuara mes tyre. Duke qenë se Sara është shfaqur shumë afër me Atdheun këto kohë, ajo vendosi të tërhiqte deklaratën për Gelianin. Të njëjtën gjë bëri edhe ky i fundit në lidhje me Sarën.“Edhe unë e tërheq deklaratën për Gelianin dhe e them me shumë bindje këtë gjë. Mbase ndonjëherë nuk duhet të marrim vendime të nxituara dhe unë thyej rekord për marrje vendimesh”, tha Sara./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithashtu ajo i kërkoi falje Gelianit për veprimet që ka bërë.“Gelian të kërkoj falje nëse të kam prekur dhe je ndjerë e ofenduar nga veprimet e mia, kështu që dhe unë jam ndjerë e ofenduar nga veprimet e tua dhe jemi në të njëjtën situatë”, u shpreh Sara./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet