Lajm

Pas largimit nga Përputhen, Ledjana publikon video në krahët…

Ditën e diele kishte vendosur Ledjana të largohej përfundimesh nga emisioni Përputhen.Pas shumë akuzave të bëra në rrjete sociale për një martës në Belgjikë, Ledjana nuk durojë më dhe vendosi të largohet, shkruan

Ajo u arsyetua nëpërmes llogarisë së saj insagram dhe në opinion u kuptua ndarja nga Mevlani.Se fundmi Ledjana ka publikuar një video ku shihet së bashku në veturë më Mevlanin, duke lënë të kuptohet se marrëdhënien e tyre do ta vazhdojnë jashtë.

Ditën e diele kishte vendosur Ledjana të largohej përfundimesh nga emisioni Përputhen.Pas shumë akuzave të bëra në rrjete sociale për një martës në Belgjikë, Ledjana nuk durojë më dhe vendosi të largohet, shkruaAjo u arsyetua nëpërmes llogarisë së saj insagram dhe në opinion u kuptua ndarja nga Mevlani.Se fundmi Ledjana ka publikuar një video ku shihet së bashku në veturë më Mevlanin, duke lënë të kuptohet se marrëdhënien e tyre do ta vazhdojnë jashtë.